Alt-Text

Privacyverklaring Nijsink Installatietechniek B.V.

Contactgegevens

Nijsink Installatietechniek B.V.

Energiestraat 11

7442 DA NIJVERDAL

T: 0548 655 094

E: info@nijsink.nl

K.v.K.-nr. : 06070725

BTW-nr. : NL8096.01.850.B01

 

Persoonsgegevens

Nijsink Installatietechniek verzamelt geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een onlineformulier, een aanvraagformulier, het verzenden van een email of via telefonisch contact geeft, de bezoeker Nijsink Installatietechniek toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor het verlenen van aangevraagde informatie en diensten.

 

Bij het aangaan van een onderhoud- en storingsabonnement is Nijsink Installatietechniek wettelijk verplicht persoonsgegevens te verzamelen t.b.v. de doorlopende machtiging particulieren SEPA (Single Euro Payments Area).

 

Bewaartermijn Cookies

Nijsink Installatietechniek gebruikt alleen technische en functionele cookies. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Nijsink Installatietechniek wil er op wijzen dat u het recht heeft om uw persoonsgegevens ten allen tijde in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens in te trekken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om uw opgeslagen persoonsgegevens aangeleverd te krijgen.

 

Op grond van de privacywetgeving heeft u tevens het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Dit kan u doen door contact op te nemen met AP.

 

Uw Installateur voor regio Nijverdal, Hellendoorn, Rijssen, Wierden, Enter, Almelo, Den Ham, Haarle, Marle, Vriezenveen, Daarle, Notter, Hoge Hexel, Lemele, Ommen, Raalte en Holten

Gerealiseerd door De Haan Media