Alt-Text

Lucht-water: warmtepompen

Lucht-water warmtepompen

Verwarmen zonder gasaansluiting ligt binnen handbereik voor iedereen met TOSHIBA warmtepompsystemen. Milieuvriendelijke verwarmingssystemen zullen meer en meer traditionele, vervuilende systemen moeten gaan vervangen.

De warmte-pompen zijn een schone oplossing en zorgt voor maximaal comfort op het gebied van verwarming, warm water en koeling en doet dat op een duurzame manier.

Het assortiment biedt verschillende oplossingen waarmee warm water gemaakt wordt voor ruimteverwarming en voor warm tapwater; totaalsystemen voor beide toepassingen maar ook producten voor alleen warm tapwater of verwarming.

De Toshiba systemen zijn stabiel, ook bij een zeer lage buitentemperatuur. De levering van aangenaam warm water blijft ook onder koude omstandigheden gegarandeerd. Bovendien is het ook mogelijk om te koelen. Zo biedt de warmtepomp gedurende het hele jaar op een milieuvriendelijke manier comfort en gemak!

En als het ijskoud is?
Zelfs als het buiten -20C is kan de Toshiba warmtepomp nog warmte halen uit de buitenlucht. Vanzelfsprekend moet de warmtepomp dan harder werken waardoor het rendement daalt en het energieverbuik stijgt. Toch is dit nog steeds een duurzamer alternatief voor gasgestookte systemen, zeker nu allerlei maatregelen worden genomen om het gasverbruik terug te dringen en de gasprijzen stijgen.

Investeringssubsidie duurzame energie


Wat past bij mij?
Twijfelt u en wilt u precies weten wat in uw geval het beste is?

Vul de onderstaande gegevens in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze adviseur vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn. Na het invullen van het formulier wordt u binnen 1 werkdag gebeld voor een afspraak.

CV-Ketel huren/huur voor regio Nijverdal, Hellendoorn, Rijssen, Wierden, Enter, Almelo, Den Ham, Hulsen, Haarle, Marle, Vriezenveen, Daarle, Notter, Hoge Hexel, Lemele, Ommen, Raalte, Holten
Nefit, Vaillant, Bosch, Remeha, Atag, Intergas, AWB, Itho Daalderop, Fasto, Radson, Agpo Ferroli, Honeywell, JE Stork, Viessman, Zehnder, Henrad, Danfoss, Grohe, Cenvax, AO-Smith, Orcon, Inventum, Brugman, Jaga, VSH, Bonfix, Wilo, Grundfos, Heimer, Herz,
Gerealiseerd door De Haan Media