Warmtepompen

Nijsink Installatietechniek offerte aanvragen
Nijsink Installatietechniek offerte aanvragen
Nijsink Installatietechniek offerte aanvragen

Lucht-water warmtepompen

Verwarmen zonder gasaansluiting ligt binnen handbereik voor iedereen met warmtepompsystemen. Milieuvriendelijke verwarmings-systemen zullen meer en meer traditionele, vervuilende systemen moeten gaan vervangen.

De warmte-pompen zijn een schone oplossing en zorgt voor maximaal comfort op het gebied van verwarming, warm water en koeling en doet dat op een duurzame manier.

Het assortiment biedt verschillende oplossingen waarmee warm water gemaakt wordt voor ruimteverwarming en voor warm tapwater; totaalsystemen voor beide toepassingen maar ook producten voor alleen warm tapwater of verwarming.

De Toshiba systemen zijn stabiel, ook bij een zeer lage buitentemperatuur. De levering van aangenaam warm water blijft ook onder koude omstandigheden gegarandeerd. Bovendien is het ook mogelijk om te koelen. Zo biedt de warmtepomp gedurende het hele jaar op een milieuvriendelijke manier comfort en gemak!

En als het ijskoud is?

Zelfs als het buiten -20°C is kan de Toshiba warmtepomp nog warmte halen uit de buitenlucht. Vanzelfsprekend moet de warmtepomp dan harder werken waardoor het rendement daalt en het energieverbuik stijgt. Toch is dit nog steeds een duurzamer alternatief voor gasgestookte systemen, zeker nu allerlei maatregelen worden genomen om het gasverbruik terug te dringen en de gasprijzen stijgen.

Warmtepompen

Welke warmtepomp past bij mij?

Twijfelt u en wilt u precies weten wat in uw geval het beste is?

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Na het invullen van het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het invullen van het formulier is gratis en vrijblijvend.

Contactformulier CV-ketels / Warmtepompen

Contactformulier CV-ketels
Uw hybride warmtepomp en warmtepomp installateur voor regio Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Hulsen, Marle, Rijssen, Holten, Wierden, Enter, Hoge Hexel, Notter, Almelo, Vriezenveen, Den Ham, Vroomshoop, Lemele, Lemelerveld, Raalte, Luttenberg, Mariënheem, Ommen
Toshiba, Haier, Carrier, Daikin, Samsung, Panasonic, Sanyo, LG, Hitachi, Mitsubishi Electric, Gree, General, Fuji Electric, Fujitsu, Hokkaido, Western,
Airco, Airconditioning, Lucht-water Warmtepomp, Lucht-lucht Warmtepomp, Wandmodel, Consolemodel, Vloermodel, Cassettemodel, Kanaalmodel, Plafondonderbouwmodel, Satellietmodel, Multisplitmodel, VRF systemen
Installatietechniek, Loodgieter, Installatiebedrijf, Airco, Airconditioning, STEK, Fgassen, BLR100, HVAC-Installateur, UNETO VNI, Sterkin