Over Nijsink Installatietechniek

Nijsink Installatietechniek is een familiebedrijf dat is opgericht in 1993 en zich heeft gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van CV-Ketels, airconditioning, warmtepompen en andere gerelateerde technische installaties, voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Wij adviseren je graag voor het vinden van de juiste duurzame energieoplossing. Dit doen we door meerdere concepten te onderzoeken, om zo tot een overwogen advies te komen. Nijsink Installatietechniek beschikt over de noodzakelijke praktische kennis aangevuld met benodigde theoretische kennis. Met andere woorden wij maken gebruik van onze praktische kennis die we toetsen aan de theorie en maken installaties die werken.

Met een onderhoudsabonnement staan wij 24/7 voor je klaar en ben je verzekerd van een vast onderhoudsmoment. Onverhoopt toch een storing? Onze monteurs helpen je zo snel als mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op: Dat kan via het contactformulier hieronder of door te bellen naar 0548 - 655 094

Contactformulier

Contactformulier P1

Uw airco installateur voor regio Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Hulsen, Marle, Rijssen, Holten, Wierden, Enter, Hoge Hexel, Notter, Almelo, Vriezenveen, Den Ham, Vroomshoop, Lemele, Lemelerveld, Raalte, Luttenberg, Mariënheem, Ommen

Installatietechniek, Loodgieter, Installatiebedrijf, Airco, Airconditioning, STEK, Fgassen, BLR100, HVAC-Installateur, UNETO VNI, Sterkin