Radiatoren

Verwarmen door middel van radiatoren en of convectoren is nog steeds een gangbare manier van verwarmen. Radiatoren en convectoren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Daarom hebben wij niet alleen radiatoren en convectoren in ons assortiment, maar ook de spullen die nodig zijn om deze te installeren en compleet te maken, van koppelingen tot aansluitmateriaal en van radiatorontluchters en radiatoraftappers.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen?

Na het invullen van het onderstaande formulier en een duidelijke opgave van de afmeting van de radiator/convector en de eventuele hoeveelheid appendages, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het invullen van het formulier is gratis en vrijblijvend.

Offerte formulier Modellen

Offerte formulier P1
Radiatoren en convectoren kopen voor regio Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Hulsen, Marle, Rijssen, Holten, Wierden, Enter, Hoge Hexel, Notter, Almelo, Vriezenveen, Den Ham, Vroomshoop, Lemele, Lemelerveld, Raalte, Luttenberg, Mariënheem, Ommen
Nefit, Vaillant, Bosch, Remeha, Atag, Intergas, AWB, Itho Daalderop, Fasto, Radson, Agpo Ferroli, Honeywell, JE Stork, Viessman, Zehnder, Henrad, Danfoss, Grohe, Cenvax, AO-Smith, Orcon, Inventum, Brugman, Jaga, VSH, Bonfix, Wilo, Grundfos, Heimer, Herz