Vloerverwarming

Een comfortabele vorm van verwarmen die mensen erg aanspreekt is vloerverwarming. De investering in vloerverwarming betaalt zich zeer zeker terug in zowel comfort als beperkte stookkosten.

Bij ons kun je alles voor vloerverwarming in één keer aanschaffen, wij hebben een heel uitgebreid assortiment en ruime voorraden.

Wij leveren alles voor een compleet vloerverwarmingssysteem. Ons assortiment beslaat niet alleen de tackerplaat systemen, noppenplaatsystemen en andere systemen, maar ook de verdelers en toebehoren.

Maar wij helpen jou ook met advies.  En kun je voor jouw gemak een volledig vloerverwarmingsproject bij ons uitbesteden. Wij dragen zorg voor het hele traject.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen?

Na het invullen van het onderstaande formulier en een duidelijke opgave van de hoeveelheid vierkante meters vloerwarming je wilt aanleggen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het invullen van het formulier is gratis en vrijblijvend.

Offerte formulier Modellen

Offerte formulier P1
Vloerverwarming kopen voor regio Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Hulsen, Marle, Rijssen, Holten, Wierden, Enter, Hoge Hexel, Notter, Almelo, Vriezenveen, Den Ham, Vroomshoop, Lemele, Lemelerveld, Raalte, Luttenberg, Mariënheem, Ommen
Nefit, Vaillant, Bosch, Remeha, Atag, Intergas, AWB, Itho Daalderop, Fasto, Radson, Agpo Ferroli, Honeywell, JE Stork, Viessman, Zehnder, Henrad, Danfoss, Grohe, Cenvax, AO-Smith, Orcon, Inventum, Brugman, Jaga, VSH, Bonfix, Wilo, Grundfos, Heimer, Herz